JP Autoservice i Outrup

Autoværksted på landet, tæt på Vesterhavet

Grundlægger Jeppe Holm Pedersen, var blot 23 år, da han skabte fundamentet for JP Autoservice ApS i det lille værksted, der engang var hans forældres svinestald. Startet langt ude på landet, har Jeppe Holm Pedersen omdannet sin fødegård til et moderne og avanceret værksted med tre dygtige svende. JP Auto blev stiftet i 1996 med visionen om at levere førsteklasses bilservice og kundepleje som højeste prioritet. 

JP Autoservices' rejse begyndte med en beskeden start, men vores engagement og passion for biler har ført os til, hvor vi er i dag. Den transformation, vi har gennemgået fra et beskedent værksted til et moderne og velrenommeret autoværksted, er et resultat af vores dedikation og gode samarbejde mellem kunder, samt leverandører.

Gennem årene har vores dedikerede team arbejdet hårdt for at opbygge et omdømme for pålidelighed, kvalitet og ekspertise. Vi er stolte af vores rejse og fortsætter med at stræbe efter at imødekomme forventningerne hos vores kunder.

Vores drivkraft er at fortsætte med at levere den bedst mulige service og sikre, at hver kunde, der træder ind på vores værksted, oplever ægte kvalitet og en service i øjenhøjde.

Jepper Holm Pedersen
Indehaver
Jes Christensen
Auto Tekniker
Kim Christensen
Auto Tekniker
Jørgen Jespersen
Mekanisk/Pladesmed

Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev